埃德蒙顿华人社区-Edmonton China

[照片] 江西米粉再战江湖

老杨团队,追求完美;客户至上,服务到位!
大型搬家
没有象上次的文字介绍,事物马上变得可口。
怎么卖?
老杨团队 追求完美
没有象上次的文字介绍,事物马上变得可口。
! Q+ E$ \( E; [2 H- p3 @* L梨涡浅笑 发表于 2010-7-25 20:14

) A, ], ]" ?* [, z% Y' X1 m, U6 ~0 q  h& ]+ ~% h% b1 L' ~. P
唔係挂,噤辣既野都啃得落?
唔係挂,噤辣既野都啃得落?
/ v) P" i, D* ?kingsnake 发表于 2010-7-25 21:11
( e5 z3 I. s: @) @2 X1 C, f
, E5 s8 q' l# `# `
吾紧要啦,吃的时候在一碗温水里洗洗再吃。
请我去鉴定鉴定吧
讲真,成日唔系食牛腩面就系牛头粉,都厌啦~
* v9 V% f1 |, F  g* e5 g3 g5 c2 l) k; v5 c* z7 h8 p  r
玩吓新意啫,我都冇吹水,系咁咦整碗嘢出来玩吓囖哈哈~
讲真,成日唔系食牛腩面就系牛头粉,都厌啦~
& W1 C7 Z) w( g2 i  ^' C& P: l3 F& t! A4 W4 v. i; R: n* \) I
玩吓新意啫,我都冇吹水,系咁咦整碗嘢出来玩吓囖哈哈~
1 U7 n% m+ L6 k% B( D/ p% hSheJing 发表于 2010-7-26 00:36

4 h  c# q2 ?  F& {4 z
9 S/ Q" i% w& M/ {哇,物你D粤语甘正宗嘎。我觉得你的刀工几好,D肉片都切得很正切。有没成碗野的做法?
哇,物你D粤语甘正宗嘎。我觉得你的刀工几好,D肉片都切得很正切。有没成碗野的做法?" V. `; _, s  \' W( j. L
梨涡浅笑 发表于 2010-7-26 11:14

& j) d4 o9 p$ [  B/ s8 Q9 w$ B- |; p- u  D( R$ w' A
哎呀真系撞倒知音啦,咯D猪肉真系由猪扒煎出来,再切片,再拣晒大小相近噶肉片出来排列,冇花冇假~ “缘在爱城”入边有条仆街竟然话系叉烧肉哈哈~
* ?0 K' }- g- ?  @/ o
) m% {0 o" A8 @2 u$ ]喂听闻你虽然做佐妈咪但系个样同身材都好四正,系唔系啫~嘻嘻
哎呀真系撞倒知音啦,咯D猪肉真系由猪扒煎出来,再切片,再拣晒大小相近噶肉片出来排列,冇花冇假~ “缘在爱城”入边有条仆街竟然话系叉烧肉哈哈~
8 y8 R% \" B7 B' U; J" e6 v
0 F2 c* x6 W# a4 W0 y: x6 r喂听闻你虽然做佐妈咪但系个样同身材都好四正,系唔系啫~嘻嘻 ...
  n1 ~$ \+ A9 ~SheJing 发表于 2010-7-26 20:18
6 L6 F- Q  M: n7 k! d0 a- s% w' S* w
3 p7 R  |# X. I
哦,原来系猪扒,你觉吾觉得呢边的猪味很浓,我要先泡水去晒D味先吃得落。我等下看看边个系扑街。* x6 m. w& m* E, @4 n/ E
你听边个讲啊我D身材啊。 八卦!